بوی عطر غذاها خیلی نوستالژیک هستند , برای من بوی شیرینی خانگی یاد آور عید نوروز و روزهای خوب بچگیم می باشد.
اگر این روزها سرتان خیلی شلوغ است وآنچنان سرگرم هستید که وقت شیرینی پزی ندارید . یک وقت کوچک هم که شده فقط برای یک نوع شیرینی بگذارید تا بوی بهار و عید را به خانه خود بیاورید.
برایتان یک شیرینی جالب و بسیار زیبا انتخاب کرده ام که بهتر است از قالب پرنده که نماد فصل بهار است استفاده کنید , اگر این قالب را ندارید میتوانید از هر شکل دیگری که در دسترس دارید کمک بگیرید.
در ضمن چون این شیرینی برای کریسمس طراحی شده از آن نخ رد کرده اند که به درخت آویزان کنند , ولی شما لزومی ندارد که این کار را بکنید.
مواد لازم برای پانزده عدد شیرینی:
شکر ۱۵۰ گرم
کره آب شده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شکلات آب شده ۵۰ گرم
برگه توت فرنگی یا گلبرگ های خشگ گل سرخ
دستور پخت:
کره آب شده +آرد+ شکر را خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید ,خمیر آماده شده را درون یک کیسه پلاستیک بگذارید و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. پانزده دقیقه قبل از اینکه خمیر را وردنه بزنید آنرا از یخچال خارج کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود. خمیر را بین دو کاغذ مخصوص شیرینی پزی یا دو ورقه پلاستیک بگذارید و آنرا وردنه بزنید تا قطر آن به اندازه یک پنجم سانتی متر در بیاید.سپس ورقه یا پلاستیک رویی را برداشته و خمیر را قالب بزنید و آنها را با دقت روی سینی چرب شده فر بچینید و درون فر قرار دهید. بعد از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه وقتی شیرینی ها طلایی شدند آنها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا سرد شوند. سپس سینه پرنده ها را با قلم موی کوچک آغشته به شکلات رنگ کرده و برگه توت فرنگی خورد شده یا گلبرگ های گل سرخ را روی شکلات بریزید.
این شیرینی ها خیلی خوشمزه و زیباهستند و مطمئنم که مهمان هایتان از دیدن و خوردن آنها لذت خواهند برد.
[ بازدید : 263 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]