اسپاگتی کدو میتواند جایگزین بسیار مناسبی برای پاستا باشد
. شما میتوانید از آن به عنوان یک پیتزای خانگی عاری از گلوتن استفاده کنید
.این دستور پخت بسیار ساده بوده و می توان به اسانی آن را تهیه کرد .
به کمک تخم مرغ و کمی پنیر ، طعم شیرین کدو با ذائقهی تمامی افراد جور خواهد شد .
مواد لازم:
اسپاگتی کدو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ و ¼ قاقش چایخوری نمک
اسپری آشپزی
½ پیمانه پنیر پارمسان
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۲ عدد تخم مرغ
½ پیمانه سس مارینارا
۱۱۳ گرم پنیر موزارلا
۳-۵ عدد برگ ریحان تازه
دستور تهیه:
۱٫ابتدا فر خود را بر روی درجه حرارت ۴۰۰ قرار دهید و گرم کنید . کدو را از وسط ببرید . از یک قاشق اسکوپ برای خارج کردن درون آن استفاده کنید . کدوها را داخل سینی فر بچینید . کمی روغن روی آن بریزید و نمک را نیز به آن اضافه کنید . کدوها را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر بپزید . از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود . حالا درجه فر را روی ۴۵۰ تنظیم کنید .
۲٫زمانی که کدوها خنک شد ، از یک چنگال استفاده کنید و آن را همانند رشته های اسپاگتی در بیاورید البته شما میتوانید از دستگاههای موجود نیز استفاده کنید . این رشتهها را روی حوله مخصوص قرار داده و آن را فشار دهید .
۳٫درون سینی فر کاغذ مخصوص قرار دهید و از اسپری مخصوص آشپزی روی آن بزنید . در یک کاسهی متوسط ، کدوها ، پارمسان، پودر سیر ، فلفل قرمز، ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ را به آن بیفزاید و هم بزنید تا ترکیب شود . حالا مواد را درون سینی بریزید .
۴٫این مواد را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بپزید . از فر خارج کنید آن را برگردانید و سس مارینارا بزنید و روی آن پنیز موزارلا بپاشید . دوباره سینی را درون فر بگذارید و تا زمان آب شدن پنیر، آن را بپزید . پیتزای آماده شده را با برگهای ریحان تزیین کنید .
[ بازدید : 268 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]